Concert

[Download] ONE OK ROCK 2017 “Ambitions” JAPAN TOUR

Blu-ray released of ONE OK ROCK 2017 “Ambitions” JAPAN TOUR live at Saitama Super Arena on March 25, 2017.

Spoiler for: Tracklist
  1. Ambitions -Introduction-
  2. Bombs away
  3. ONION!
  4. Deeper Deeper
  5. Taking Off
  6. 20/20
  7. Cry out
  8. Clock Strikes
  9. Bedroom Warfare
  10. 69
  11. Always coming back
  12. Wherever you are
  13. Listen
  14. Instrumental
  15. Bon Voyage
  16. Start Again
  17. I was King
  18. Take what you want
  19. The Beginning
  20. Mighty Long Fall
  21. We are
  22. One Way Ticket
  23. Kanzen Kankaku Dreamer (完全感覚Dreamer; Perfect Sensation Dreamer)

Title: ONE OK ROCK “Ambitions” JAPAN TOUR 2017 at Saitama Super Arena
Format
: MP4 H.264
Resolusi: HD 720p
Tipe: BD – RAW
Rilis: 16 Mei 2018
Size: 1.08 GB
Durasi: 2 Jam 6 Menit

*Update: 2 June 2018 – Video has been updated to Blu-ray version*

**Maaf, konser ini tidak ada Documentary videonya, karena saya beli sendiri, jadi enjoy dengan konsernya saja. (Sorry, this concert exclude Documentary video, because this BD i bought it myself, so enjoy for concert only)**

kalau mau Documentarynya, silahkan cari sendiri di Google :v

Tags

Related Article

Pradja DJ

M untuk Mini dan W untuk Wumbo

63 Comments

    1. karena ini versi TV, jadi mau main show atau encore nyampur dan gak dikasih tau yg mana yg main show yg mana yg encore, jadi jangan mengharapkan video dari versi TV yaa.. so enjoy~ 😀

  1. Nggak bisa di download, padahal aku mau banget nonton konser one ok rock tour japan 2017, udah berapa kali aku coba, tapi tetep gak bisa

    1. gak bisa downloadnya gimana? bisa minta screenshotnya?

      FYI:
      1. Gak disaranin download dari HP
      2. Gimana cara downloadnya? bisa diliat di Tab “How To Download” diatas 🙂

  2. hi~ 🙂 do u happen to have MY FIRST STORY DOCUMENTARY FILM – ZENSHIN (2017)? if u have it can u share using google drive/openload/MEGA/ any free sites direct download (without registration)

    Also do u have MY FIRST STORY – We’re Just Waiting 4 You Final Tour at Budokan concert? please share~~ ^^

  3. Encode dong min :v
    xxx/download/one-ok-rock-one-ok-rock-live-documentary-ambitions-asia-tour-2018-in-taiwan-hdts/

  4. nah ini.. akhirnya.. makasih min… tinggal ngemaso nyari documentary :’v btw min… garap konser my first story yg premium orchestra ga?

  5. thank you for your DL link but i wanna know that you have one ok rock ambitions japan dome tour?? because i can’t find any links or sites are work…TOT



*NB: Laporan error tanpa screenshot akan diabaikan. / Error report without screenshot will be declined

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Advertisment ad adsense adlogger